#1 DATINGSERVICE IN DE FILIPIJNEN

VIND EEN
JONGE FILIPIJNSE VRIENDIN EN
BEGIN EEN TWEEDE LEVEN

NU TERUG BESCHIKBAAR

filipijnse vriendin

Beste bachelor,

Je bent een single man met een pak levenservaring en wil graag een (nieuwe) liefde vinden of gewoon wat romantiek en spanning in je leven brengen, maar …

Jij voelt je nog jong en fit en wil een vriendin die je volledig begrijpt, steunt, die je leven kan verrijken en die er ook nog goed uitziet, maar …

Door je gevorderde leeftijd is het in je eigen land niet makkelijk om een relatie te hebben met jonge vrouwen – toch niet zonder ze te betalen.

Je kent het wel:

 • Jongere vrouwen trekken je aan, maar door je maatschappelijke programmering denk je misschien dat dit fout is, en dus heb je er tot nu toe niets aan gedaan
 • Je omgeving (familie en vrienden) begrijpen je wens om een jongere partner te hebben niet
 • De hele datingwereld ziet er een pak anders uit dan een paar decennia geleden, en je weet niet goed waar te beginnen
 • Westerse vrouwen zijn vaak te dominant, en je hebt liever een jongere partner die wat meer luistert in plaats van je zegt wat te doen
 • Je denkt dat je geen troeven hebt, en dat je niet beter dan doen dan alleen maar vrouwen van je eigen leeftijd

Ja, je kan suikerdaten proberen en jonge vrouwen betalen voor hun gezelschap, maar is dat een echte relatie?

Jij wil meer.

Je wil een authentieke relatie met een jonge schoonheid die jou volledig apprecieert, en je hebt gehoord dat Filipijnse vrouwen volledig aan jouw wensen kunnen voldoen.

Wat je situatie ook is, je hebt besloten dat je een relatie wenst met een jonge Filipijnse schoonheid, die jou aanbidt en het respect geeft dat je verdient, die je terug jong doet voelen.

Het probleem is … je hebt geen idee hoe je hieraan moet beginnen.

 • Misschien weet je niet goed wat je opties zijn?
 • Misschien denk je dat je niets te bieden hebt, of dat jonge Filipijnse vrouwen jou niet zullen zien staan?

Je leest wat informatie online, je maakt wat accounts bij datingsites waar je vaak te veel moet betalen voor wat je ervoor krijgt, en waar je voortdurend valse profielen en “gold diggers” tegenkomt, vrouwen die je alleen maar geld willen aftroggelen.

Dit is frustrend, en doet je de moed verliezen en je geeft de hoop op een jonge Filipijnse vriendin op.

Ik kan je verzekeren dat een Westerse man met jouw ervaring zonder problemen een veel jongere vriendin (of vriend!) kan vinden in de Filipijnen.

Herken jij je in dit profiel?

Dan zit je hier op het juiste adres.

Ik help je bij het vinden van een geschikte, knappe en jonge Filipijnse vriendin.

Jaren geleden heb ik hetzelfde gedaan, en heb ik aan de andere kant van de wereld de liefde gevonden. Jaren later zijn we nog steeds gelukkig samen, en hebben we zelfs twee dochtertjes.

Daarvoor heb ik heel wat datingsites en apps afgespeurd, met tientallen vrouwen zitten daten, dus ik weet hoe deze wereld werkt.

Via mijn dienst Serenity Dating help ik jou van A tot Z bij het vinden van een knappe Filipijnse vrouw die maar al te graag een relatie met jou wil aangaan.

Een relatie waardoor je je terug jong kan voelen, waardoor je helemaal kan heropleven.

En wie weet, waarvoor je misschien wel naar een tropisch land aan de andere kant van de wereld wil reizen?

filipijnse vriendin

Wat je precies krijgt

 • Je krijgt gegarandeerd het gekozen aantal dates met echte vrouwen
 • Bij mijn dienst krijg je alle kansen om een Filipijnse vriendin te vinden
 • Volledige begeleiding en ondersteuning, ik regel alles van A tot Z. Jij moet er amper moeite in steken
 • Virtuele dates (videochat) of gewoon via chat met 100% geverifieerde meisjes die interesse hebben in daten met een oudere man, geen scammers
 • Je moet geen accounts aanmaken op tientallen datingsites, en door honderden vrouwen filteren, met gold diggers, valse profielen, bots en dergelijke omgaan
 • Op regelmatige basis stel ik je voor aan jonge vrouwen, wat het testosteron van een man verhoogt – zeer goed voor je gezondheid
 • Jij kiest de manier van communicatie – chatten via Facebook, een app, of meteen een videodate
 • Een gratis eBook met tips & tricks over het daten van Filipijnse vrouwen
filipijnse vriendin

DIT IS EEN ABSOLUUT GEGARANDEERDE DIENST

Als je Serenity Dating inschakelt, dan krijg je gegarandeerd het aantal dates met de vrouwen die je kiest.

Koop je een pakketje met 5 dates, dan krijg je effectief 5 dates met echte Filipina’s naar keuze die oprecht op zoek zijn naar een oudere Westerse man.

Geen scammers, geen tijdverspilling.

Alleen echte Filipijnse vrouwen.

Als blijkt dat je toch met vrouwen te maken krijgt die je meteen om geld vragen of die echt duidelijk tijdverspilling zijn, laat het mij weten en ik geef je extra dates tot je het afgesproken aantal echte vrouwen hebt ontmoet.

Ik heb geen enkel probleem met deze garantie aan te bieden, want:

 • Ik heb ervaring met het daten van Filipijnse vrouwen en weet dat heel veel ervan op zoek zijn naar oudere Westerse mannen
 • Ik woon hier, dus ik kan de meisjes echt screenen zodat ik zeker ben dat ze geen scammers zijn en echt interesse hebben
 • Ik doe dit graag, en als ik twee mensen gelukkig kan maken en een landgenoot misschien kan overtuigen om ook hierheen te komen, zoveel te beter

Kortom, als je een Filipijnse partner zoekt, loop je geen enkel risico met deze dienst.

Als je interesse hebt, druk dan op deze knop, en we beginnen meteen met je zoektocht naar een Filipijnse liefde:

Waarom zou je Serenity Dating inschakelen?

Kan je zelf een Filipijnse partner vinden? Absoluut.

Je kan zelf accounts beginnen aanmaken bij allerlei datingsites (meestal tegen betaling), en tegen honderden verschillende vrouwen beginnen praten en zelf uitvogelen of ze

 • Een echt persoon zijn en geen bot
 • Bij jou passen
 • Echt een relatie willen en niet alleen op je geld uit zijn

Dan kan je via heel wat gechat met heel veel ongeschikte vrouwen misschien een paar vinden die je echt bevallen … en dan misschien overgaan tot videodaten en meer.

Dit zal je tijd, geld en moeite kosten, maar je kan dit zeker doen.

Heb je daar echt zin in, of wil je liever een makkelijkere oplossing?

Als je daarentegen liever alle moeite aan mij overlaat, dan weet je dat je met een eenmalige uitgave verschillende meisjes krijgt voorgeschoteld die aan jouw criteria voldoen, en dat ze allemaal interesse hebben in een relatie.

Geen gedoe, geen tijdverspilling, geen risico.

Denk er gerust nog eens over na, maar ik zou je wel aanraden om dit niet te lang uit te stellen – deze dienst is vrij populair en ik heb ook maar zoveel beschikbare tijd per client.

En hoe langer je wacht, hoe meer leuke meisjes worden opgesnord door iemand die niet aarzelde en meteen de dienst inschakelde!

Vragen en antwoorden

Wanneer begint de service?

De service begint zodra ik jouw betaling heb. Ik voorzie je dan van een formulier waar je me wat informatie over jezelf moet geven, en vooral informatie over wat voor partner je precies zoekt.

Ik ga hier dan meteen mee aan de slag, en hou je op de hoogte van de vooruitgang.

Hoelang heb ik toegang tot de dienst?

Ik help je bij het vinden van een vriendin (of andere levenspartner), dus je kan genieten van mijn diensten tot je het aantal dates hebt bereikt dat in het pakketje zit.

Slaat de vonk meteen over bij de eerste 18-jarige meid die ik je toon, prima! Ik zou je wel aanraden om elk pakketje ten volle te gebruiken, dus verken de markt en val niet zomaar voor de eerste knappe vrouw, kijk naar je opties en ga op alle dates.

Wat als ik niet tevreden ben met de dienst?

Ik doe mijn uiterste best om je dates te bezorgen met echte vrouwen die echt op zoek zijn naar een partner, maar het kan natuurlijk zijn dat er een paar psychopaten door de mazen van mijn net glippen en tijdens het interview mij belazeren en toch alleen op geld uitzijn of iets dergelijks.

Als blijkt dat een aantal vrouwen uit je pakketje pure tijdverspilling voor je zijn, laat het mij weten en ik blijf je meisjes voorstellen tot je het vooraf afgesproken aantal dates met echte vrouwen hebt bereikt.

Wat als ik specifieke wensen heb met betrekking tot mijn partner, zoals een ladyboy, een meisje dat nog maagd is, enzovoort?

Laat het mij weten, en ik doe mijn best om je te helpen. Ik kan niet garanderen dat ik absoluut elke niche wens kan vervullen, maar tegenwoordig is er heel veel mogelijk.