Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan, en ik woon al een zestal jaren in de Filipijnen.

In 2016 had ik eindelijk genoeg van het treurige weer, de stijgende kosten van het leven en een heleboel andere zaken die me niet bevielen in mijn thuisland België – factoren die trouwens ook voor Nederland gelden.

Ik ben hierheen getrokken met een part-time job die ik via het internet kon doen, en daarmee kon ik mijn onkosten hier ruimschoots dekken – de Filipijnen is immers een zeer goedkoop land om te leven.

In die tijd heb ik meerdere Filipijnse vriendinnen gehad- iets wat ik 100% kan aanraden aan elke Westerse man.

Ondertussen ging ik ook werken voor een internationaal bedrijf dat ik hier ontdekte.

In 2019 nam ik een volgende grote beslissing die mijn leven sterk zou veranderen: ik ging voor mezelf werken.

Door middel van meerdere websites en freelancing kon ik zonder problemen overleven, maar dat werk gaf me weinig voldoening.

Wat ik wilde was mensen helpen om hetzelfde geluk te vinden dat ik hier in de Filipijnen ook had gevonden, want ik wist dat ik niet alleen was in een verlangen om onze treurige landen te verlaten voor een zonniger oord.

En dit heeft dan tot de oprichting van Serenity Relocation geleid – een bedrijfje waarmee ik oudere Belgen en Nederlanders wil helpen om de Filipijnen zorgeloos te bezoeken (door middel van een Serenity Relocation Package waarbij ik alles voor hen regel), een jonge Filipijnse vriendin te vinden, of zelfs in Filipijns vastgoed te investeren.

Zo, dat is mijn verhaal.

Wat is het jouwe?

  • Woon je nog steeds in België of Nederland en wil je de Filipijnen ontdekken? Dan kan ik je helpen.
  • Ben je de Westerse vrouwen (wellicht van jouw leeftijd) beu en wil je liever een jongere Oosterse vriendin? Ook dan kan ik je helpen.
  • Wil je een plek onder de zon kopen waar je later je oude dag kan komen slijten? Je snapt het wel, ik sta tot je dienst.

Als jij in een of meerdere van die situaties zit, bekijk dan gerust eens mijn aanbod.

Bij vragen of interesse, contacteer me gerust!

Contactformulier