Waarom je een Filipijnse Vriendin wil

Droom je soms wel eens van een relatie met Oosterse schoonheid?

Wil je ook een Filipijnse vriendin die je leven wat exotische en erotische spanning kan geven?

Lees dan zeker verder, want ik vertel je 5 redenen waarom een Filipijnse vriendin zo gegeerd is bij veel mannen!

Filipijnse vrouwen zijn knap

filipijnse vriendin

Natuurlijk ligt schoonheid in “the eye of the beholder”, is het zeer subjectief wat knap is en wat niet.

Als je alleen maar aangetrokken bent tot grote blonde vrouwen met blauwe ogen, dan is een Filipijnse vriendin wellicht niets voor jou.

Filipijnse vrouwen (of “Filipina’s”) zijn doorgaans vrij klein (tussen 1 meter 45 en 55 gemiddeld), hebben zwart haar en donkere ogen.

Over het algemeen zijn hun konten en borsten niet erg groot (zoals vrouwen uit Brazilië), maar ik kan getuigen dat er heel veel uitzonderingen zijn op deze regel … meer dan genoeg voor elke Westerse man.

Dat gezegd zijnde ben ik wel van mening dat er heel veel Filipijnse schoonheden rondlopen, en dat je zonder problemen een knappe Filipijnse vriendin zal kunnen vinden.

Via mijn dienst Serenity Dating stel ik je meerdere vrouwen voor, waaruit je kan kiezen met welke je op date gaat.

Filipijnse vrouwen spreken Engels

Communiceren met je Filipijnse vriendin is doorgaans geen probleem want ze spreken over het algemeen degelijk Engels.

Een relatie aanknopen met bijvoorbeeld een Vietnamese of Thaise vriendin is vaak moeilijker, want die spreken het Engels (laat staan het Nederlands) veel minder.

Wat een Filipijnse vrouw (en de Filipijnen in het algemeen) aantrekkelijk maakte voor mij is het feit dat ik niet lang ging moeten zoeken voor ik iemand kon vinden waarmee ik echt kon praten, want bijvoorbeeld in China was dat zeker wel een probleem.

In de Filipijnen kan je er bijna altijd van uitgaan dat je met je mogelijke partner zal kunnen praten.

Toegegeven, het Engels van heel wat jonge en minder opgeleide vrouwen is vaak lachwekkend en ze maken heel veel spelfouten, maar op zich maakt dat niet zoveel uit, als je elkaar maar begrijpt.

Mijn huidige vriendin bijvoorbeeld sprak vrij weinig Engels, maar na verloop van tijd is haar begrip uiteraard sterk gegroeid, en nu spreekt ze het vloeiend – dat is ook iets dat jij kan (en moet) verwachten van jouw Filipijnse vriendin.

En … het Engels is nauw verwant met het Nederlands, dus als je ze mee wil nemen naar jouw land, volstaan een paar maanden intensieve studie van onze taal meestal om ze die op een basisniveau te leren.

Filipijnse vrouwen staan open voor een relatie met een oudere man

filipijnse vriendin

In onze landen is het nog een redelijk taboe voor oudere mannen om een relatie te hebben met een 18 tot 25-jarige vrouw.

Het is zeker niet illegaal, maar je zal sowieso wel met een scheef oog worden bekeken, en het is duidelijk dat onze maatschappij hier afkeurend tegenover staat.

Niet zo in de Filipijnen, waar oudere Westerse mannen veelal als een betere partner worden gezien dan jongere Westerse mannen, en al zeker in vergelijking met de lokale mannen.

Ervaring speelt zeker een rol, maar ik ga er niet om liegen, het is de financiële zekerheid die de grootste factor is.

De Filipijnen is een land waar er niet heel veel mogelijkheden zijn voor jonge vrouwen om een goed leven te leiden, en een relatie met een oudere Westerse man is wellicht de beste optie.

Dat wil zeker niet zeggen dat ze alleen maar op je geld uit zijn! Er zijn natuurlijk wel heel wat “gold diggers”, die je zeker moet vermijden.

Voor heel veel Westerse mannen is dit een serieus probleem, want als je op datingsites gaat zoeken weet je niet goed hoe je iemand kan vinden die echt interesse heeft in jou (en voor wie je stabiele status in het leven een bonus is) en iemand die alleen je geld wil.

Dat is het voornaamste voordeel van Serenity Dating: ik interview alle vrouwen die ik je toon, om er zo goed als zeker van te zijn dat ze echt op zoek zijn naar een relatie.

Filipijnse vrouwen zijn goede partners

Als je wat meer traditioneel ingesteld bent, dan is een Filipijnse vrouw voor jou.

Ja, er zijn heel wat Filipina’s die zich op hun werk richten, lui zijn, of gewoon klungels zijn, maar naar mijn ervaring vormen de meeste Filipijnse meisjes een prima partner– zeker in vergelijking met de meer verbale en dominante Westerse vrouwen.

Als je iemand zoekt die voor jou kan zorgen op het vlak van voor je koken, je huis schoon houden, boodschappen doet, en zaken voor jou regelt – dan is een Filipijnse vriendin een uitstekende optie.

In het Engels heet dit “wife material”, en kan je ruw vertalen als “geschikt als levenspartner”.

Nu moet ik wel zeggen dat ik ook heel wat … hoe kan ik dit diplomatisch zeggen … vrouwelijke eikels heb ontmoet in mijn jaren hier.

Bitches, zoals ze wel eens zeggen.

Dit hangt nauw samen met het vorige punt – als je Filipijnse vriendin alleen met jou samen is voor je geld, dan zal die wellicht geen goede partner vormen en je afsnauwen en slecht behandelen.

Vermijden die handel!

Schakel Serenity Dating in en ik doe op voorhand een grondige check om het kaf van het koren te scheiden en de kutwijven eruit te halen – of toch zoveel mogelijk.

Filipijnse vrouwen zijn vrij geil

filipijnse vriendin

Tot slot komen we bij een niet te onderschatten punt: je Filipijnse vriendin is wellicht vrij geil.

Filipijnse vrouwen zijn over het algemeen, volgens een consensus van heel wat mannen, de geilste vrouwen ter wereld.

Dat betekent dat ze het meest open staan voor seks en hier ook het meeste zin in hebben, in vergelijking met andere vrouwen.

Volgens mij heeft dat iets te maken met het klimaat of hun Spaans bloed.

Soms kom je wel meer traditionele vrouwen tegen (religieuze fans) die op hun 24ste nog maagd zijn en willen wachten tot ze trouwen, maar dat is vaak een uitzondering … en zelfs dan nog kan je vrij snel allerlei dingen doen zolang ze maar technisch gezien maagd blijven (vergelijkbaar met moslimvrouwen).

Wat de reden ook moge zijn, het is een feit dat het vrij makkelijk is om seks te hebben met een Filipijnse vrouw.

Ik ga er niet om liegen, dat was zeker een reden voor mij om hierheen te komen!

Serenity Dating

Wil je zelf ook een Filipijnse schoonheid?

Klik dan op de knop!

Ik wil een Filipijnse vriendin!