Wat willen Filipijnse vrouwen?

Voor mannen die naar de Filipijnen komen, wordt het al snel duidelijk dat Filipijnse vrouwen hen heel wat aandacht schenken.

We hebben hier immers een iets hogere status, en een Filipijnse vriendin vinden is dan ook niet alleen een pak makkelijker, maar ook ten sterkste aangeraden.

Dat gezegd zijnde, zal je wellicht ook heel wat vrouwen tegenkomen die jou niet meteen als een persoon zien.

Wat willen Filipijnse vrouwen dan wel van jou? Het hangt af van de situatie, maar vaak valt het eerder onder één of meerdere van de onderstaande categorieën.

Pure seks

Laten we beginnen met de beste en leukste categorie: er zijn tal van Filipijnse vrouwen die gewoon pure seks met jou willen, omdat ze nog nooit met een buitenlander naar bed zijn gegaan.

Ze willen ontdeken of je een grotere lul hebt dan gemiddeld, hoe je opmeet tegenover Filipijnse mannen, enzovoort.

En vaak is het gewoon ook iets waar ze al lang nieuwsgierig over waren, en dat ze van hun “te doen” lijstje willen schrappen.

Voor mij geen probleem, dergelijke vrouwen zijn fantastisch.

Experimenteren

Naast het seksuele experimenteren van het vorige punt, kan een Filipijnse vrouw ook gewoon een “normaal” experimentje met jou willen uitvoeren, namelijk een relatie aangaan met iemand van een andere cultuur.

Hoe gaat dat, bevalt haar dat, is dit iets dat ze in haar leven wil, enzovoort.

Je bent een beetje een testproject.

Een voorziener

Natuurlijk zijn er ook vrouwen die jou als een geldmachine zien, als een manier om uit hun “lives of quiet desperation” te ontsnappen.

“Gold diggers”, met andere worden.

Jij als buitenlandse man hebt wellicht heel wat meer geld dan een gemiddeld Filipijnse ooit kan verwachten te verdienen, en dus gaan ze bewust op zoek naar iemand die voor hen kan zorgen.

Dat wil niet zeggen dat ze je niet graag gaan zien, maar of die liefde zal blijven bestaan eens de geldkraan opdroogt …

Vader voor hun kinderen

Een beetje vergelijkbaar met het vorige punt: er zijn enorm veel alleenstaande Filipijnse moeders hier.

Dat is wat een gebrek aan goede seksuele opvoeding en een debiele verafgoding van religie het land heeft geschonken.

Die moeders zijn vaak alleenstaand omdat ze hun benen hebben geopend voor een kerel die geen nagel heeft om aan z’n kont te krabben, en die er logischerwijze ook meteen vandoor gaat zodra de zwangere buik begint te zwellen.

Ze willen dit dus vermijden, en dan gaan ze op zoek naar een voorziener zoals jij, iemand die misschien een vader voor hun kinderen kan worden.

Geld

Er zijn ook Filipijnse vrouwen die geen blad voor de mond nemen en gewoon rechtstreeks geld van jou vragen, meestal (en hopelijk) in ruil voor seks.

Het zijn niet altijd professionele hoertjes, maar gewoon vrouwen die wat geld nodig hebben voor wat oorbellen of een smartphone of iets dergelijks, en die in jou de uitgelezen kans zien om wat geld te verdienen, plezier te hebben, en wat te experimenteren.

Het is aan jou hoe je hiermee omgaat, maar als het niet te duur is en de vrouw is vrij knap … waarom niet?

Goede partner

Tot slot de laatste categorie, en wellicht de beste voor jou als je een kwalitatieve Filipijnse vriendin zoekt: vrouwen die gewoon een goede partner zoeken.

Ze willen geen pure seks, geen geld, geen experimentje, ze willen gewoon een liefdevolle partner in hun leven vinden, en denken dat jij die titel kan vervullen.

Dit is het soort vrouwen dat je wil opzoeken als je een vriendin of vrouw zoekt.

Ben je zelf ook op zoek naar een dergelijke knappe en trouwe partner, contacteer me dan gerust en Serenity Dating gaat voor jou op zoek!